A gyógyfürdő népszerűségét kénes, magas szulfid- és karbonszulfid tartalmú gyógyvízének köszönheti. A mintegy 1500 méter mélyről feltörő vízzel iszappakolás és fürdőzés útján a mozgásszervi betegségek szinte minden válfaja kezelhető. A gyógyvíz magas nyomelemtartalmának köszönhetően ivókúraként is alkalmazható. Az egész évben látogatható gyógy- és strandfürdő a város központjában üzemel. A közelmúltban újjávarázsolt gyógyfürdő 5000 négyzetméternyi fedett három szintje öleli körül a két részben fedett gyógymedencét. Azok a vendégek, akik a gyógyvíz kedvező hatását egyedül szeretnék élvezni, kádfürdőt vehetnek igénybe.

A hét minden napján, napi két alkalommal a népszerű és díjtalan szolgáltatás a gyógytornász által vezényelt vízi torna is a vendégek rendelkezésére áll. A gyógyfürdő önálló, magas színvonalú gyógyászati részleggel és megfelelően képzett szakemberekkel rendelkezik.

Területén nyaranta óriáscsúszdával, játszóterekkel és számtalan vendéglátó egységgel biztosítja az ide látogatók kikapcsolódását.

 

Képek